Y-Project

Öt inspiráló TED előadás

2016. augusztus 21. - HalekAttila

Mi is az a TED? Egy széles körben elérhető platform a megosztásra érdemes gondolatok (Ideas Worth Spreading) számára. A rendezvénysorozat eredetileg egy szűkebb közösségi kezdeményezésként indult 1984-ben, sajátos módon egyetlen konferenciahelyszínen ötvözve a technológia (Technology), a szórakoztatás (Entertainment), és a design (Design) témaköreit. Az elmúlt tíz évben a TED közönsége az online videószolgáltatásoknak és a közösségi médiának köszönhetően folyamatosan bővült, így mára több mint száz nyelven, és többszáz millió videómegosztás révén terjeszti a gondolatokat rendkívül széles palettán mozogva: a tudományos, üzleti, és szórakoztató témákon keresztül egészen a globális problémák provokatív megvitatásáig. (forrás: TEDxDanubia)

ted5.jpg

Mindegyik videó tartalmaz magyar feliratot.

Tim Ferris: How to feel like the Incredible Hulk

Mihaly Csikszentmihalyi: Flow, the secret to happiness 

Kapcsolódó cikk itt.

Simon Sinek: How great leaders inspire action

 Dan Pink: The Puzzle of motivation

Szántó Péter: Sikeres kudarcok

 Csatlakozzatok hozzánk Facebookon is!

Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://yproject.blog.hu/api/trackback/id/tr3310596310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shopping 2016.08.22. 18:23:32

Szoktam nézni TED es videókat. Az utolsót eddig nem ismertem, gondoltam megnézem milyen egy magyar előadó.
JAJ!
Nem kellett volna ...
Most így a magyar nyelven volt nagyon szembeötlő hogy mennyire művi,mesterkélt és teljesen felesleges a sok kézmozdulat. Valahogy már-már szánalmas ahogy próbálja ezekkel erősíteni a mondandóját.
süti beállítások módosítása