Y-Project

Így változtass az életeden három lépésben

2016. július 23. - HalekAttila

Sok ember életében eljön az a pont, hogy azt mondja “oké, elég volt ez így nem mehet tovább változtatni akarok”. Viszont a legtöbbeknek ha sikerül is ezután változást elérnie, az csak tiszavirág életű aminek az lesz a vége, hogy még kiábrándultabbak lesznek. Ha azt szeretnénk, hogy ezek igazán értékesek legyenek következetesnek kell lennünk. 

92h.jpg

Emeld a mércét!

Ha komolyan szeretnél változást elérni első lépés amit meg kell tenned, hogy emeled az önmagaddal szembeni elvárásaidat. Írj le minden dolgot amit nem akarsz többé elfogadni az életedben, amit nem akarsz többet tolerálni illetve mindent aminek az elérésére törekszel. 

Változtasd meg a korlátózó hieldelmeidet!

Hiába növeled a mércét magaddal szemben, ha nem hiszel benne, hogy képes vagy megugrani. Hiedelmeid olyanok mint a törvények, amik megmondják  mi lehetséges számodra és mi lehetlen, mire vagy képes. Ezek a hiedelmek alakítják minden cselekedeted gondolatod, érzésed. Ezek megváltoztatása az alapja mindennek. Ha nem tudod átvenni az irányítást-e fölött, hiába emeled a követelmény szintedet.

Kezdj el sportolni!

Megéri-e, hogy mindened meglegyen amiről álmodtál, miközben fizikai állapotod gyatra, és kifulladsz ha felkell lépcsőzni a harmadikra. A sport bármi legyen is az, fontos. Hatással van a testedre és a lelkedre is, nem csak jobban fogsz kinézni és egészségesebb is leszel, de egy tartást is ad. Elmondhatod, hogy te egy olyan ember vagy aki tesz magáért. 


8yob0r5bo0.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://yproject.blog.hu/api/trackback/id/tr148904214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása